Κάντζας
Συμπληρώστε για να λαμβάνετε τις προσφορές μας

Στις 2 Φεβρουαρίου υπογράφεται το πρώτο καταστατικό της 'Σταμάτης Κάντζας & ΥΙΟΙ Ο.Ε.' με αντικείμενο εργασιών την επεξεργασία και συσκευασία αγροτικών προϊόντων με έδρα το Βαλτερό Σερρών.
Το Σεπτέμβριο μεταφέρεται η εμπορία στη πόλη των Σερρών και αναπτύσσεται δίκτυο διανομής σε όλο το νομό Σερρών.
Στις 13 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα Super Market Κάντζας στην οδό Μοναστηρίου 18.
Το Φεβρουάριο η εταιρεία διευρύνει τις δραστηριότητες της στο χώρο τροφοδοσίας παντοπωλείων ιδρύοντας ένα κατάστημα Cash & Carry με την επωνυμία "Προμηθέας" σε συνεργασία με την Πανεμπορική, το μερίδιο της οποίας εξαγοράζει αργότερα.
Ο όμιλος αποκτά το σπίτι του, με τη δημιουργία του κτηρίου της διοίκησης και της κεντρικής αποθήκης στο 2ο ΧΛΜ. Σερρών - Θεσ/νίκης.
Ο όμιλος επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες του με την δημιουργία της τρίτης εταιρίας του με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΚΑΝΤΖΑ Ο.Ε η οποία παράγει τον άρτο και τα αρτοποιήματα 'Καρβέλι' όπως και τα παραδοσιακά ζυμαρικά 'Το Χωριό'.
Ιδρύεται η 'Σταμ.Κάντζας Α.Ε.Β.Ε.' με μετατροπή της 'Σταμάτης Κάντζας & ΥΙΟΙ Ο.Ε.'
Μια νέα εταιρεία προστίθεται στον όμιλο οργανώνοντας μια μονάδα χονδρικής πώλησης και διανομής οπωρολαχανικών με την επωνυμία Α.Ε Κάντζα- Σ.Κάντζας Ο.Ε
Ο όμιλος επιχειρεί ένα νέο εγχείρημα, δημιουργώντας δύο Discount Market καταστήματα με τον διακριτικό τίτλο 'ΦθηνόΤοπος' στη πόλη της Θεσσαλονίκης.
1977 1979 1985 1988 1993 1995 2000 2005 2010